Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Καλώς ήρθες στη σελίδα Συχνών Ερωτήσεων του Greek Travelers Tours. Κατανοούμε ότι ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού μπορεί να εγείρει πολλές ερωτήσεις, γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει αυτήν τη λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις για να σε βοηθήσουμε. Εάν δεν μπορείς να βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι εδώ, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μας για περαιτέρω βοήθεια.
Η κράτηση ενός ταξιδιού μαζί μας είναι εύκολη! Απλώς περιηγήσου στην ιστοσελίδα μας, επέλεξε το ταξίδι που επιθυμείς και βάλε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής.
Ειδικευόμαστε σε ομαδικά ταξίδια για νέους ταξιδιώτες. Οι προσφορές μας περιλαμβάνουν ταξίδια περιπέτειας, πολιτιστικές εμπειρίες, αποδράσεις χαλάρωσης και πολλά άλλα. Στη σελίδα ομαδικά ταξίδια θα βρεις μια πλήρη λίστα επιλογών.
Για να κλείσεις το ταξίδι σου, θα πρέπει να κάνεις μια κατάθεση μέχρι την καθορισμένη προθεσμία που θα σου δοθεί σε email, μαζί με την διαδικασία συμμετοχής. Σε αυτό το email με τη διαδικασία συμμετοχής παρέχονται αναλυτικές οδηγίες πληρωμής.
Οι πολιτικές ακύρωσης διαφέρουν ανάλογα με το ταξίδι. Ανάτρεξε στους όρους και τις προϋποθέσεις του συγκεκριμένου ταξιδιού για λεπτομέρειες ακύρωσης. Αλλαγές στην κράτησή σου ενδέχεται να είναι δυνατές, αλλά υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και την πολιτική αλλαγών μας.
Στο Greek Travelers Tours ειδικευόμαστε στη δημιουργία καθηλωτικών ταξιδιωτικών εμπειριών για περιπετειώδεις και νεανικά άτομα. Αν και δεν έχουμε αυστηρό όριο ηλικίας, τα ταξίδια μας έχουν σχεδιαστεί κυρίως με γνώμονα τους νεαρούς ταξιδιώτες. Αυτό το εύρος ηλικιών μας επιτρέπει να επιμελούμε δραστηριότητες και διαδρομές που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα και τα ενεργειακά επίπεδα αυτής της δημογραφικής ομάδας.

Συνιστούμε να κάνεις κράτηση για το ταξίδι σου όσο το δυνατόν νωρίτερα για να εξασφαλίσεις τη θέση σου, ειδικά για δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ισλανδία, το Μαρόκο και η Ταϊλάνδη. Κάποια ταξίδια μπορεί να γεμίσουν γρήγορα, επομένως είναι καλύτερο να προγραμματίσεις εκ των προτέρων.

Απολύτως! Πολλοί από τους ταξιδιώτες μας είναι solo ταξιδιώτες. Τα ομαδικά μας ταξίδια είναι μια φανταστική ευκαιρία να γνωρίσεις άτομα με κοινό πάθος και να κάνεις νέους φίλους/ες από όλη την Ελλάδα. Επίσης δε θα χρειαστεί να πληρώσεις μονόκλινο δωμάτιο αφού θα σε βάλουμε σε δίκλινο δωμάτιο με άτομο του ίδιου φύλου.
Τα μεγέθη των ομάδων ποικίλλουν ανάλογα με το ταξίδι, αλλά είναι γενικά σχεδιασμένα για να παρέχουν μια οικεία και εξατομικευμένη εμπειρία. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τις ομάδες μας μικρές (18-25 άτομα) για να καλλιεργήσουμε μια αίσθηση συντροφικότητας μεταξύ των ταξιδιωτών.
Ναι υπάρχει αυτή η επιλογή συνήθως με κάποια χρέωση.
Η ταξιδιωτική ασφάλιση δεν περιλαμβάνεται στο κόστος του ταξιδιού αλλά συνιστάται ανεπιφύλακτα. Στο κόστος του ταξιδιού περιλαμβάνεται μόνο η ασφάλιση αστικής ευθύνης.
Παρέχουμε μια λεπτομερή λίστα ρούχων και εξοπλισμού για κάθε ταξίδι, η οποία θα σου αποστέλλεται πιο κοντά στην ημερομηνία αναχώρησης. Γενικά, είναι απαραίτητο να έχεις μαζί σου άνετα ρούχα, αθλητικά παπούτσια, προσωπικά είδη υγιεινής και κάποια φάρμακα.
Τα εισιτήρια θα τα παραλάβεις την ημέρα της αναχώρησης στο αεροδρόμιο αμέσως μόλις η ομάδα ολοκληρωθεί το check in.

Μείνε συνδεδεμένος/η μαζί μας κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας και ακολουθώντας μας στα μέσα στο Instagram και Facebook. Θα είσαι ο πρώτος/η που θα μαθαίνει για τα τελευταία μας ομαδικά ταξίδια και την ταξιδιωτική μας έμπνευση.