Λίγα λόγια για εμάς

Ποιοι είμαστε λοιπόν; Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με τα ταξίδια. Είμαστε παθιασμένοι με τη λεπτομέρεια και την εξυπηρέτηση. Αν συνδυάσεις αυτά τα δύο θα βρεις τον ένα και μοναδικό σκοπό μας – να ενθαρρύνουμε και να ικανοποιήσουμε την περιέργειά σου για την εξερεύνηση του κόσμου και να διασφαλίσουμε ότι θα δημιουργήσεις αναμνήσεις που διαρκούν.

Από τότε που ξεκινήσαμε, έχουμε ανοίξει νέους δρόμους με την ανεξάρτητη και καινοτόμο προσέγγισή μας. Εμπνεόμαστε από τη δική μας περιέργεια για το άγνωστο και το πάθος μας γύρω από τους ανθρώπους σαν εσένα, βασικά, και σαν εμάς. Είμαστε στην ίδια σελίδα, είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να ταξιδέψουμε μαζί. Γιατί μαζί μας θα δεις τον κόσμο από διαφορετική γωνία – μέσα από το φακό των Greek Travelers και θα ανακαλύψεις πράγματα που δεν έχεις καν φανταστεί!

Το ξεκίνημα

Ο Λεωνίδας και ο Σπύρος, φίλοι και έμπειροι ταξιδιώτες, συναντήθηκαν στην Ιορδανία τον Νοέμβριο του 2018 εκεί που πραγματοποιήθηκε το πρώτο ομαδικό ταξίδι. Αποφάσισαν να δημιουργήσουν μαζί μια επιχείρηση βασισμένη στην ιδέα των ομαδικών ταξιδιών με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από αυτό που κυκλοφορούσε τότε στην αγορά. Όποτε συναντιόντουσαν, τροφοδοτούσαν ο ένας τον ενθουσιασμό του άλλου. Τα ταξίδια ήταν η τέλεια ευκαιρία για να ανακαλύψουν νέες εμπειρίες. Όμως τι να τις έκαναν αν δε μπορούσαν να τις μοιραστούν με άλλους; Επίσης, σκέφτηκαν, οι άνθρωποι δεν ξέρουν πού θέλουν να πάνε, πως να πάνε οικονομικά και ότι δεν έχουν παρέα. 

Έτσι, το κενό στην αγορά εντοπίστηκε, το σκηνικό είχε στηθεί και τον Οκτώβριο του 2019  ήταν η αρχή της δημιουργίας του Greek Travelers Tours που ειδικεύεται στην οργάνωση ομαδικών ταξιδιών σε όλο τον κόσμο. Το εύρος των ταξιδιών που κάναμε εξελίχθηκε από κλασικά ταξίδια σε αφρικανικά σαφάρι, επικά roadtrips, πολυπολιτισμικές, ιστορικές και κάθε είδους ταξιδιωτικές εμπειρίες.

μοναδικά ταξίδια

Ένα ταξιδιωτικό γραφείο που αριθμεί πλέον πάνω από 100 ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Ονειρευόμαστε συνεχώς νέες εμπειρίες και καινοτόμες υπηρεσίες για να βελτιώσουμε τις εμπειρίες των πελατών μας. Ως εκ τούτου, ευχόμαστε η ιστοσελίδα μας να γίνει η πηγή έμπνευσης σου και το ξεκίνημα της δικής σου ταξιδιωτικής ιστορίας.

L.E.S. GREEK TRAVELERS TOURS ΙΚΕ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ
ΑΦΜ: 801227870
ΔΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 152210101000
ΜΗ.ΤΕ: 0261Ε70000758901

Δ/ΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 192 & ΑΤΘΙΔΩΝ 1
ΚΑΛΛΙΘΕΑ 176 71
ΤΗΛ: 211 1836166